Unde pot să-mi repar și eu… pantofii, telefonul sau (includeți ce altceva vă trece prin minte) este o întrebare care apare mereu în cercurile de prieteni sau colegi. Sau cel puțin așa este în cercurile în care ajung eu, că sunt mulți oameni care vin din orașe mai mici, unde știi prietenul unui văr care repară telefoane sau colegul unui vecin care are un unchi care repară pantofi. Bineînțeles, aici vorbim de stricăciuni din afara garanției, când vrem să reparăm ceva ușor, rapid și ieftin ceva ce nu putem repara cu puțin scotch sau lipici de la Moment.

În București, există câteva locuri ascunse unde poți repara lucrurile materiale, numai că au devenit atât de ascunse de marile magazine, iar noi ne-am învățat să aruncăm tot mai ușor, astfel încât nu mai știm unde să mergem. Însă eu v-aș recomanda 2 locuri pe care le-am testat și sunt oameni buni:

Sunt doi domni foarte simpatici, trecuți de tinerețe de ceva vreme, însă care repară cu multă atenție flecuri tocite și vârfuri zgâriate. Am înțeles că fac și încălțăminte de piele pe comandă la prețuri decente.

Niște băieți mai tinerei, la un parter de bloc, au ajutat la recuperarea celei de-a doua victime deștepte de anul ăsta. Au înlocuit ecranul touch într-o zi, au verificat și reînlocuit până a ieșit bine și mi-au luat mai puțini bani decât mă așteptam.

Lista va fi completată și de alte articole, căci mai am în teste o croitorie și o vopsitorie pentru haine de piele, tot în zona Sector 1. Aștept și alte sugestii să completez lista 😉

Share Button

4 Comments

Eliza · November 20, 2015 at 3:39 pm

Drumul Taberei, Piata Moghioros: Reparatii Telefoane, Reparatii Pantofi
Rahova, Statia RATB Margeanului: Croitorie + Reparatii haine, Reparatii Pantofi.
Grozavesti, Carrefour Orhideea: Curatatorie haine unde repara tivuri, scurteaza pantaloni.
IDM: 1 sau 2 buticuri unde se repara haine

    Gabriela · November 20, 2015 at 4:08 pm

    uh la la ce listă bună împarți tu cu noi, Eliza! mulțumiri! ^_^

rozina · November 20, 2015 at 11:20 pm

Pe str. Popa Soare e o pravalioara cu reparatii incaltaminte inclusiv inlocuit fermoare. Dinspre Unirea spre Hala Traian o strada la stanga de linia de tramvai.

    Gabriela · November 22, 2015 at 5:14 pm

    Mulțumiri suplimentare au luat rapidul către Iași!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.