gabrieladeleanu.roAstăzi mi-am dat seama că toate clișeele din lume sunt folosite întemeiat. Păcat de ele, că le-a cam tăiat din valoare facebookul. Da’ bănuiesc că în final contează cum le adoptă fiecare.

Astăzi m-am așezat la fereastră, cu un ceai lângă mine, un playlist franțuzesc pe 8tracks și Oscar și Tanti Roz în brațe. Nu este una dintre cele 5 cărți pe care trebuie să le citesc până weekendul viitor, dar ce contează?! Vremea întunecată de afară mă trimitea la o lectură ușoară și am găsit-o printre cărțile pe care am pus mâna ieri.

Acum stau și mă gândesc – am ales aroma ceaiului după tipul cărții? De fapt, toți cititorii care-și pregătesc un ceai să-l asezoneze la lectură, îl aleg în funcție de subiectul cărții? Eu am ales mango și mentă pentru că voiam o stare mai puțin serioasă, și cum Oscar te atrage într-un joc, bănuiesc că este o legătură între ele.

Îmi cam pare rău că am așteptat atât până să-i primesc pe cei doi în viața mea (adică pe Oscar și pe Tanti Roz), că e un romancel tare interesant. La prima vedere am dat peste niște scrisorele ale unui copil către Doamne-Doamne, însă după am realizat că ele nu veneau de la un copil, ci de la oricine, de la noi toți. Întrebări care ne frământă pe toți când ajungem la o anumită vârstă. De aceea cred că are atât de mult success, toată lumea se regăsește într-o oarecare măsură în cuvintele copilului.

Deja sunt prea multe întrebări pentru o sâmbătă de februarie…

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.