Ma gandesc uneori la cum eram odata. Hmm, da’ nu suna bine ‘odata’.

A trecut putintel timp de cand am trecut de gimnaziu, insa mi-e groaza de cat de batuta in cap eram.

Cum puteau sa imi placa mie manelele?! Pe atunci nu erau atatea ciuperci de dupa ploaie, da’ totusi.. tot porcarii erau! Din fericira, a fost o perioada scurta. Apoi ascultam ce asculta toata lumea. Daca spunea unu’ ca e nuj’ce melodie buna, automat imi placea si mie. Dar, spre sfarsitul gimnaziului am inceput sa ascult rock,si asta ascult de atunci 😀
Cum puteam eu crede ca toata lumea ma placea?! Si eram atat de sigura pe mine aparent, cand de fapt toti si toate ma modelau cum voiau. DA, eram foooaartee naiva! Pe atunci mi-am luat prima bataie, pe atunci am batut pentru prima data..
Cum am putut sa ma cred indragostita de baiatul acela, pentru aproximativ..3 ani!! Doamne cat de fraiera eram, ahh Doamne!

Poate au fost si perioade bune..de fapt sunt sigura ca au fost. Atunci s-au legat primele si durabilele prietenii. Atunci am cunoscut ce e bine si ce e rau. Atunci a inceput maturizarea.Insa bine ca am trecut peste. Bine ca nu mai e ca atunci. Bine ca am cunoscut ce e bine si ce e rau, si am ales calea de mijloc.

Acum incerc sa fac altceva. Sa fiu altfel. Incerc principiul ‘Carpe Diem!’. Vreau altceva, pur si simplu.

Pana acum catva timp imi faceam planuri.. ‘o sa fiu avocata’, ‘o sa fac un adapost pentru animale’ si alte cele. Insa, acum, nu mai sunt atat de sigura pe mine, doar le visez. Ma gandesc ca poate (Doamne fereste!) patesc ceva si nu se implineste nimic din ce vreau. Si de ce sa spuna lumea la priveghiul meu: “a vrut sa ajunga mare”.
Iesind din sfera mortuara, afirm ca va fi ce va vrea Dumnezeu, insa totul va tine de mine, si de cum voi fi eu..

-SE VREA ALTCEVA INSA POATE E LA FEL-

Share Button
Categories: BLOG

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.