V-am mai spus că am o categorie pentru mailuri care chiar se numește – treburi casnice – și care adună tot ce este legat de facturi? Ei bine, acum știți și voi. De această dată nu este vorba despre mailuri, ci despre actual housekeeping, momentele acelea când chiar te simți ca un om mare. 

Călcatul! 

pin upDragelor, mie-mi place mult să calc haine, mă relaxează, mă calmează, nu-mi bat capul cu tot felul de probleme imaginate. Recomand ca sesiunile de călcat să fie însoțite de youtube, poate de pe canalul lui Ellen 🙂 Well, când eram eu fată la mama acasă, mama dacă mă lăsa să calc batistele lu’ tata, că era sigură că o să ard ceva. N-am pățit-o încă! 😀

Anyways, voiam să vă povestesc de noul fier de călcat, nu vă zic de care e sau de unde, să nu fac reclamă (e cuteoșenia de aici). Sunt extraordinar de încântată de el, în seara asta am călcat jumătate de șifonier. Poate că nu este cel mai grozav, minunat, și nemaipomenit fier de călcat, să fiu sinceră visam la o stație de călcat, însă este unul mai grozav, minunat, și nemaipomenit decât cel pe care îl foloseam până acum.

Să vă povestesc

Dacă aveți surori/frați mai mari, știți cum e să moșteniți lucruri de la ei – un tricou, dormitorul sau un fier de călcat. În 2011, când am plecat la facultate, am primit diverse instrumente care să-mi fie utile pe drumul inițiatic al lui Prâslea spre maturitate. Acest fier de călcat mai fusese folosit de alți neinițiați care și-au sfârșit cu succes călătoria,iar atunci era rândul meu.

Seara aceasta a marcat, practic, sfârșitul încercărilor acestei Prâsle! Sau cel puțin sfârșitul sesiunilor de forță brută aplicată unui fier de călcat, aplicată unui tricou. Trebuie să fiu recunoscătoare ajutorului din ăștia 4 ani, să-l dau mai departe unei case care are nevoie de el (își face treaba, îl dau pe-o îmbrățișare dacă știți pe cineva care nu și-ar permite).

Întrebarea serii este, așadar: câți ani are fierul tău de călcat ți care ar fi durata de viață a unuia?

fierdecalcat4

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.