Update: Azi de dimineaţă (18/10) am văzut lumină pe străzi! Mă bucur că în sfârşit e luminat. Nu ştiu la cât se aprinde, da’ ştiu că se sting la 6:30.

Încă de anul trecut învăţ dimineaţa, însă abia în urmă cu câteva zile am realizat cât de întunecat este orăşelul acesta minunat – Tecuci.

Luminile stradale nu funcţionează. Bineînţeles, criza este de vină! Noroc cu magazinaşele, amanetele sau instituţiile care se respectă şi-şi luminează firma. Mă gândesc la un şofer care este în trecere prin Tecuci, noaptea. Cel mai probabil se sperie, crezând că a greşit drumul şi se află într-o comună uitată de lume.

Totodată, atmosfera aceasta tristă mă face să mă gândesc la Bratislava din Eurotrip. Toate acestea dublate de frig şi ploaie mă fac să mă gândesc la un film de groază şi mă aştept să iasă monştri de după vreun colţ. Înfiorător!

Cum să dorim noi, cei tineri să rămânem în oraş sau să ne întoarcem aici, când avem Bucureşti sau Iaşi, mult mai luminate? Şi cum să nu ne plângem noi că nu avem nimic frumos aici, când toate cele frumoase se pierd printre atâtea atribute negative?

În ultimul timp am descoperit câteva chestii faine în târgul nostru – covridogul ori ceaiul de la top – şi am de gând să vi le împărtăşesc şi vouă, putin câte puţin. Să vedem frumosul unde credem că nu mai există.

Share Button
Categories: BLOG

2 Comments

Gabytzzuka · October 9, 2010 at 9:36 am

COVRIDOG??!! Unde?:)) acolo la covrigaria de la agricol?

Gabriela · October 9, 2010 at 9:38 am

Exact! mi se pare cea mai tare inventia in aceste domeniu 😀

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.