Nu sunt fana înfocată a studiilor făcute în afara granițelor din motive superficiale: că la noi nu se face școală. E așa și nu prea, însă asta e o altă discuție.

În schimb, susțin ideea de perfecționare alături de profesioniști în domeniu, din lumea largă. Îmi place ideea de a merge să-ți exploatezi o pasiune și să înveți mai mult, chiar dacă în Ro nu ai încă mediul necesar. Cum ar fi dacă vrei să faci ceva de management hotelier sau mai știu eu ce nebunie.

De aceea susțin și vă invit la QS Top Grad School Tour București, care are loc în 2 zile, miercuri. Înregistrarea și participarea sunt gratuite. Urmați doar acest link. În funcție de domeniul preferat, puteți descoperi diferite universități din toată lumea: UCL, London School of Economics, King’s College London, University of Kent, University of Geneva, University of Utrecht, HEC Paris, WU Vienna, IE Business School, Manchester Business School, Masdar Institute of Science and Technology și multe altele.

gabrieladeleanu.ro

Mai mult decât atât:

  • Aplici pentru burse de peste 1.2milioane $
  • Primești sfaturi pentru susținerea testelor TOEFL, IELTS.
  • Discuți direct cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților participante.
  • Afli informații despre oportunități de carieră și beneficiezi de consiliere pe CV oferită de eJobs, site-ul nr. 1 în recrutarea online în Romnânia;
  • Participi la sesiuni de consiliere admitere.
  • Afli detalii despre cum este viața de student în campusuri de 5 stele.
  • Participi gratuit la workshop-ul ”Personal Branding” susținut de eJobs și afli cum să îți pui în valoare abilitățile, pregătirea și experiența pentru a fi admis la programe de master internaționale sau pentru a obține job-ul dorit.

Dați join pe event, mai citiți acolo câteva informații și înregistrați-vă. Ne vedem miercuri!

gabrieladeleanu.ro

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.