Bonjurică tuturor cititorilor! Unii dintre noi suntem atenți cu cărțile noastre, alții le aruncăm în rucsac fără să ne uităm. Unii le urmărim rândurile cu pixul în mână, alții ținem paginile cu atenție, să nu lăsăm vreo urmă.

Probabil că cel mai tare mă enervează când reușesc să îndoi colțurile copertei sau să le zgârâi.

Nu judec o carte după copertă, dar mă bucur de una care arată bine.

Așa a apărut ideea de o copertă textilă care să aibă grijă de carte. Nu mi-au plăcut niciodată cele de plastic pe care le aveam la școală. Nu-mi surâde nici ideea de a strica foi de hârtie pentru fiecare carte. În schimb, o copertă textilă refolosibilă ar trebui să-și facă treaba.

Am căutat materiale faine, am apelat la o rudă să mă ajute să le croiască, și așa a apărut produsul fizic.

O copertă care să fie ca o îmbrățișare pentru cărțile tale.

Books Huggers – Coperți textile pentru cărți și agende

Mi-a luat ceva timp să scriu aici despre acest proiect. Parcă nu am vrut să mi-l asum, să nu știe toată lumea de el. În schimb, am stat mai mult pe instagram, unde am vrut să-l promovez organic, cu numele său.

Ce-mi doresc de la Books Huggers:

  • să fie acolo pentru toți iubitorii de cărți, cu variante personalizate, refolosibile de câte ori e nevoie
  • să fie un spațiu de promovare pentru noutățile din lumea literară românească, și nu numai

Momentan, am un stoc fix de coperți și săculeți din material textil. Dimensiunile sunt variate (19cm x 24cm / 21cm x 30cm), hotărâte după cum sunt cărțile din biblioteca mea. Prețul e de 45 lei, plus transport. Să vedem câte se vor vinde și în ce direcția va merge proiectul mai departe.

De la 1 decembrie va începe acolo o mini-campanie de #AdventLivresc. O acțiune de făcut pentru fiecare zi, până la Crăciun, să te pregătească pentru atmosfera aceea. În fiecare dimineață apare acțiunea, iar dacă vrei să participi, arătă-ne ce faci.

Așa că dacă sunteți cititori și vreți să vă faceți un cadou, sau aveți prieteni care știți că s-ar bucura de o asemenea surpriză, trimiteți un mail la books.huggers @ gmail . com sau un mesaj pe instagram.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.