Pentru mine, “divă” este un termen care și-a pierdut din valoare o dată cu supra-utilizarea sa pe canalele media. Astăzi, clar, nu m-am simțit o divă, deși eram printre multe cel puțin divas-wannabes.

A fost totuși o zi productivă. Am făcut o groază de poze, dintre care am postat eu o parte sau au apărut pe diferite pagini. Plus, am ascultat câteva persoane destul de inspiraționale.

Dar, să o luăm pe rând: Palatul Ghika este minunat, are o grădină încântătoare. Prăjiturile de la Cupcakes Philosophy sunt delicioase, am făcut o pasiune pentru înghețata cu caramel La Strada și am descoperit o băutură pe nume Bols, foarte bună în combinație cu lime și mentă.

Partea mai puțin frumoasă a venit când mi-am dat seama că eu nu știam mai pe nimeni din lumea bloggingului de fashion și mă tot întrebam ce caut eu acolo, când toată lumea era pe grupulețe și simțeam în aer critici și priviri răutăcioase. Eram printre femei, ce să mai. Noroc de colegele mele de canapea – Simona și Diana – care au îndurat suferința aceasta alături de mine.

poză în photobooth, no comment

Acum, să trecem la lucruri mai serioase și anume, speakerii. Doi dintre ei mi-au plăcut foarte mult și despre ei voi povesti: Maurice Munteanu – pentru că a vorbit deschis, pe bune, a fost autentic și a spus că nu ești hater dacă ai argumente. Alina Gavrilă Borțun – pentru că a șocat, pentru că ne-a dat covridogi, pentru că a luat la mișto fără rețineri orice subiect și pentru că a spus să trăiți în fiecare zi azi.

Și punctul maxim de încântare a fost când am văzut că Ana Morodan a plecat acasă cu premiu. Oamenii simt autenticitatea și sinceritatea și o răsplătesc. Felicitări!

***

Una peste alta, mi-a plăcut mult astăzi. Am cunoscut și revăzut oameni faini,  m-am distrat, am învățat. Mulțumesc Evensys și Avon!

Superlicious este un termen folosit de Alina Gavrilă Borțun care-mi plăcu tare mult. Sper să nu ceară drepturi de autor  😀

Share Button

5 Comments

Alice · June 4, 2014 at 1:31 pm

Eu chiar mai cunosteam cateva persoane, dar tot m-am simtit stinghera si nici nici colege de canapea n-am avut pentru ca am ajuns mai tarziu! Asa ma enerveaza chestia asta cu grupuletele cand ideal ar fi sa mergi la un eveniment de genul acesta si sa vorbesti/cunosti oameni noi. 🙂

    gabriela · June 4, 2014 at 3:08 pm

    da, a fost nițel mai dificil cu networkingul 😀

Olivian · June 5, 2014 at 3:16 pm

Dar să zici despre ce e DigitalDivas în câteva cuvinte la început nu poți să faci asta, ă :-w? Există Google, dar totuși.

P.S mi-au plăcut mult pozele pe care le-am văzut pe Facebook 🙂

    gabriela · June 5, 2014 at 10:54 pm

    eh, Oli, nu te încadrezi la categoria de “div” 😛

Cel mai drag articol de pe blog | Simona Mocanu · June 5, 2014 at 10:43 pm

[…] care ar trebui să scrie mai des, zic eu, dar și pe fetele din grupul Powerpuff Divas, adică pe Gabriela și pe […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.