Snapchat este acea rețea socială care atrage atenția tuturor. Branduri și vedete și creatori de conținut vor să înțeleagă platforma și să o folosească la maximum de potențial. Cu toate acestea, Snapchat nu este printre cele mai friendly organizații, lucru ce nemulțumește creatorii de conținut.

Shonduras este unul dintre snapchatterii mei preferați. Să vă uitați în secțiunea Branded Content de pe site-ul lui, să vedeți ce chestii super șmechere face. În plus, a primit titlul de Snapchatterul Anului la Premiile Ghosties. Deci tipul e cool și face chestii faine, însă a tot întâmpinat obstacole în folosirea Snapchatului (cea cu delay-ul pe Samsung mă enervează și pe mine, ăsta e un motiv pentru care trec pe iPhone curând), nu a reușit să-și facă Verified Account, cum au toate vedetele (sigur că DJ Khaled e regele absolut, but still), iar acum s-a trezit cu contul blocat și a făcut acest clip pentru cei de la Snap.

El prezintă într-un mod foarte smart toate beneficiile Snapchatului, pe înțelesul tuturor celor care nu acceptă ce nu înțeleg 😛 Voi urmări povestea, sper să se sesizeze oamenii și să facă lucrurile mai ușoare pentru creatorii de conținut. Vă țin la curent 🙂

Dă-mi follow pe snapchat! Scanează codul din dreapta sau caută ”gabrielavinia” 💛👻

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.