Îmi plac mult de tot oamenii pasionați. Astăzi am avut ocazia să mă aflu printre zeci de oameni pasionați de blogging & online si am plecat de la Howard Johnson entuziasmată și cu multe planuri de pus în practică.

În prima conferință, despre tendințe în blogging am conștientizat în sfârșit că e mare nevoie de bloguri nișate. M-am hotărât și eu să dau drumul unui proiect, vă povestesc cu o altă ocazie. Și, noutate pentru cine nu știa: blogul personal este o formă de branding. Asta ajută și vedetele să fie mult mai umane, că tot a vorbit Florin Grozea despre asta.

No bun, a doua parte a fost nițel mai serioasă. Au intervenit agențiile de publicitate și companiile. Mega-super-like pentru Anca Nuță, de la Unicredit Țiriac Bank, care a mobilizat puțin lumea cu un energizer pe Happy-le lui Pharrell. Urât din partea celor care au rămas blocați și nu s-au mișcat pe ritm, credeam că bloggerii sunt cu mintea mai deschisă 😛

Partea finală a fost despre facebook și toată lumea avea întrebări. Pe facebook știm cu toții să scriem. Totuși, noroc cu Alex Negrea (omul ăsta chiar iubește facebookul!) că ne-a mai dat niște ponturi pentru campanii. Prezentarea lui Manafu a făcut toți banii, comparând relația pe care o ai cu audiență de pe facebook cu relație pe care o ai cu soția: ba că nu-i povestești chiar tot, că trebuie să o mai surprinzi din când în când, că trebuie apreciată. Din astea, simple.

facebook.com/RevistaBiz

Nu am luat fiecare prezentare la puricat că nu am cum să transmit cum fu acolo și aș strica impresiile bune. Am cunoscut oameni noi și pasionați, am personalizat o ciocolată Heidi cu un mesaj simpa (Ciocolată rezolvă tot!) și am mâncat eclere delicioase de la French Revolution. Mi-a plăcut, mai vreau! 🙂

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.