scorpiondagger.tumblr.com/

Cu siguranța ați dat zilele astea peste articolul de pe VICE cu 5 motive pentru care urăsc Revelionul. Inspirată de ei, m-am hotărât să-mi vărs și eu oful în ajunul ajunului Anului Nou.

Mie nu-mi place ideea de Revelion pentru că toată lumea înnebunește cu o lună – două înainte de 31 decembrie de grija locului în care vor sărbători trecerea dintre ani. Și apoi, toate femeile înnebunesc cu câteva săptămâni înainte de marea seară de grija ținutei pe care o vor etala. Și să nu mai vorbesc despre reclame sau televiziuni.

Nu mi se pare normal să te stresezi atât pentru o simplă seară. Dacă-i ziua ta de naștere felicitări, toată planeta te sărbătorește!

Că am pomenit de zile de naștere, câți gândesc așa când li se apropie aniversarea? Câți își zic cu 2 luni înainte: “băi, anul ăsta, de ziua mea, vreau să rezerv o masă la un restaurant de lux și să petrec toată noaptea, alături de prieteni și de prietenii prietenilor, pe care nu prea îi cunosc”? Foarte mișto dacă vă regăsiți în categoria asta, de faceți din ziua voastră petrecere locală. Pentru ceilalți, join the group.

De tradiții nu putem să vorbim, asta-i clar. Măcar să nu ne mai limităm la o singură noapte pe an care să fie memorabilă, să fie mai multe, cu ocazii mult, mult mai personale.

Mâine seară petrec cu oameni dragi, sper să aveți și voi norocul meu!

Share Button

2 Comments

Olivian · December 31, 2013 at 11:25 am

Ai zis mai multe motive :))! Fiecare se bucură cum crede că e mai bine. Când am fost la hypermarket și vedem coșuri care dădeau prin afară mi-am dat seama de un lucru: omul preferă să cheltuie de anul nou și să se distreze o singură dată, în loc să-și scoată nevasta de 10 ori pe an la restaurant, să aibă o cină liniștită. Fiecare are o viziune, sau cel puțin sper că realizează într-un fel sau altul lucrul ăsta. Pentru mine Craciunul și de multe ori și anul nou au fost sărbători de petrecut cu familia și poate nu văd la fel partea de party, party. Exemplul cu ziua de naștere e tare :D. La mulți ani Gabriela!

    gabriela · December 31, 2013 at 1:18 pm

    Motivul central este nebunia oamenilor pentru o singură noapte. Îmi pare rău că oamenii nu au entuziasmul acesta cu mai multe ocazii, care să fie mult mai aproapiate de sufletul lor.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.