Numai mâine nu-i răspoimâine, când voi primi diploma onorifică și voi purta roba oribilă de absolvent și gata facultatea! Am avut astăzi prezentarea lucrării de licență, totu-i bine și frumos, sunt absolventă de limbi străine!

Și acum ce se întâmplă???

Deocamdată stau în vârful patului și caut filme (puteți să-mi lăsați sugestii mai jos) și… stau. Trebuie să iau o pauză scurtă de la toate și să mă odihnesc, că ultimele săptămâni au fost tare nebune. De mâine, oi vedea ce-o mai fi. Bine, mai întâi mâine o să-mi iau bătaie la Bloggers Open, apoi mă gândesc și la altele.

Când sunt multe lucruri pe care le faci, e greu să știi pe ce domeniu vrei să continui profesional, să zic așa. Știu că vreau să continui studiile și să fac un masterat. Și aș cam vrea să devin independentă financiar aka să nu mai stau deloc pe banii alor mei aka să mă angajez. Numai că aș cam vrea și să profit de libertatea și nebunia de acum. Am multe gânduri care se bat cap în cap, însă le voi lua pe fiecare pe rând și lucrurile se vor aranja cum se poate mai bine.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.