Vine un an nou și simțim nevoia să ne pregătim pentru o versiune mai bună a noastră. Sau măcar mai buni decât vecinul, detalii. Hai să încercăm să ne concentrăm doar pe o versiune mai bună a noastră.

Ceea ce înseamnă:

  • să te preocupe sănătatea ta: fă-ți analize și controale medicale, fă mișcare, mănâncă mai sănătos (măcar pune mai multe legume lângă ceafa de porc);
  • oamenii să știe că se pot baza pe tine: de la clișeul cu pe cine sună prietenii la nevoie la 3 dimineața, la persoana responsabilă de proiect la muncă. Be reliable 🙂
  • vezi ce poți îmbunătăți la job: chiar dacă e doar o sursă de venit sau lucrul care te definește, păstrează-ți mintea deschisă să înveți mai multe.
  • dacă te gândești că deja muncești prea mult, amintește-ți de regula lui Parkinson că munca se întinde pe toată durata de timp pe care i-o aloci: “work expands so as to fill the time available for its completion”.
  • nu mai procrastina, apucă-te de treabă. Aplică regula de 5 secunde a lu Mel Robbins, numără de la 5-4-3-2-1, ridică-te din pat și fă alea 5 abdomene.
  • de fiecare dată când cumperi ceva mai complex decât o sticlă cu lapte, întreabă-te: 1. unde o să stea în casă? 2. am deja ceva ce face asta? 3. chiar am nevoie de asta ca să încep ceva (gen yoga?). Iar dacă vrei să mergi mai adânc, întreabă-te cu ce nevoie internă te ajută – pantofii ăia scumpi sunt singur mod de a fi validat la job?

Pentru anul 2019 îți propun să duci o viața mult mai intenționată, benefică pentru tine. Cu minimalizarea lucruri care te obosesc, te seacă de energie, și cu cumpătare in ceea ce faci, pentru echilibru in viața ta.

Bucură-te de fiecare moment al vieții tale, alături de oamenii de lângă tine. Nu purta ranchiuna, nu fi hater fără motiv. Adu energie pozitivă în univers, și vei primi același lucru la schimb.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.