sfârșit de săptămână

Published by Gabriela on

Este foarte cald în București. Știu că știți, însă simt nevoia să o spun și eu. Se termină o săptămână plină. Sau poate doar una care a lăsat impresia că e plină. Însă mi-a plăcut, pentru că au fost foarte multe momente ca mici plăceri ale mele și nu neapărat cursuri plicticoase de la facultate.

***

Începe sesiunea, dar bănuiesc că ați aflat asta cu toții. Dacă nu de pe grupurile de facebook unde vă anunță colegii tocilari, atunci de la băieții de la 10lucruri.ro. Dar pun pariu că și voi preferați ieșirile la terase, cu prietenii sau cu necunoscuți, mersul la concerte și la evenimente mișto, unde cunoști o groază de oameni faini.

***

Pentru că v-am spus de oameni, azi am întâlnit populația adevărata populație a României. Și, paradoxal, nu mânca un McMic, ci mai mulți mici simpli, din carne dubioasă. Am luat înțeleapta decizie de a merge duminică dimineață în piață la Obor. Am fost fascinată de oamenii pe care i-am văzut. Nu știu unde am trăit până acum. Însă măcar mi-am cumpărat căpșuni.

***

Am început 2 provocări în ultima perioada – cu una m-am lăudat peste tot, iar pe cealaltă o țin pentru mine. Nu sunt încă în stare să-mi asum responsabilitatea și să o zic peste tot, dar are legătură cu trăitul sănătos. Și aș fi și mai fericită dacă aș duce asta la nivelul la care să merg cu bicicleta prin oraș, dar mai am mult de muncă pentru asta. Nu am cojones, recunosc, dar sunt prea multe mașini.

***

Nu mai suport mașinile. Noroc că sunt slăbuță și încap pe trotuar, printre ele. Altfel, ar trebui să merg pe stradă și să mă ia în bot aceeași care ar parca pe trotuar. În final, se pare că nu am avut o săptămână atât de zen.

masini.gabrieladeleanu

Mă enervează perioada care urmează. Sunt prea multe evaluări, prezentări, verificări și examene și rămâne prea puțin timp pentru toate chestiile mișto care se întâmplă în acest fascinant oraș, pe care îl ador de altfel 🙂

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.