2 – 14 – 4 – 10 – 1/2. Nu este o problemă de matematică, ci mă laud cu orele de somn din ultimele zile. Aceste trei săptămâni de sesiune au fost obositoare, chiar epuizante. Nu-mi vine să cred că s-a terminat, în sfârșit!

Mi s-a părut a fi cea mai dificilă sesiune de examene dintre cele 3 semestre. Am sperat că voi scăpa mai ușor la examenele orale de la engleză, însă a fost mult mai stresant pentru mine să vorbesc cu profesorii așa, direct.

Ca tot studentul, îmi fac planuri pentru semestrul următor. Îmi zic că mă voi pune pe învățat, da’ mi-e tare greu când mă simt ca și cum semestrul ăsta am dat la pedale în gol. Voi incerca să mă axez pe dezvoltarea mea personală, să știu pentru mine ce-mi trebuie, că pentru note va veni totul de la sine. Sau cel puțin așa sper.

Acum sunt în vacanță pentru 2 săptămâni practic și vreau să profit la maxim de toate zilele astea. Am început bine, recuperez serialele pe care le-am pierdut. Însăăă, săptămâna viitoare voi pleca la munte cu prietenii din ASLS, în cel mai tare teambuilding ever! [mai ales că este organizat de mine și colega de cameră]

Voi de faceți de vacanță?

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.