Muzica jazz este printre cele mai speciale genuri de muzică. Are o groază de fani, dar nu este promovată prea mult pe tv/radio, iar fanii săi nu se deosebesc pe stradă de alți oameni prin vreo uniformă. Și totuși, suntem mulți care ascultăm muzică jazz. În România, zic. Altfel n-ar fi fost așa de multe ediții Europafest sau Jazz Night Out.

Twin Arts ne-au învățat cu multe concerte din această zonă la Sala Radio. Doar pentru Jazz Night Out au pregătit deja 5 concerte.

Prețul biletelor este între 110 lei – 180 lei, în fucție de categorie. Asta poate fi încă o idee de cadou de Dragobete/1 Martie/8 Martie sau aniversare 😛


 

Mi-am propus să merg la cât mai multe concerte live de jazz după ce am nimerit într-o bodegă din Roma într-o seară de decembrie, unde am plătit 10E la intrare în băruleț și am primit bere și floricele pentru asta 🙂 Chiar așa, pe la noi prin București unde găsesc și localuri mai micuțe, cu muzică live?


Am scris despre concertele de la Twin Arts pentru că mi-am dorit să spread the word, oamenii ăștia aduc super-artiști în București. Ne vedem la concerte!

foto via freepik.com

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.