Nu e corect să scriu doar despre ce mă deranjează la cei din jur, așa că m-am uitat puțin la mine și am realizat că am ajuns să dețin niște atribute pe care nu mi-ar plăcea să le văd la alții.

Mă plâng din cauza vremii de afară

Luni dimineața, cu un ochi pe geam, cu unul în șifonier și cu facebookul deschis, m-am panicat că nu știam cu ce să mă îmbrac, apoi mi-a trecut. Am prins 23 de toamne ploioase și am supraviețuit cu hainele întregi, am descoperit că nu se topesc la contactul cu apa.

Sunt mult prea irascibilă

Recunosc, irascibilă am fost dintotdeauna, dar Bucureștiul ăsta m-a făcut și mai și. Nu e capăt de țară că m-a lovit cineva din greșeală cu cotul în aglomerația din troleu. Sunt probleme mai mari pe lumea asta.

Mă iau prea mult în serios

Asta se întâmplă când nu mai apuc să mă uit în stânga și în dreapta. Dar noroc că-mi trece rapid, că-mi amintesc că n-am descoperit încă leacul pentru cancer.

Este normal să ne schimbăm, iar interesele și prioritățile noastre să se schimbe o dată cu îmbătrânirea noastră. Totuși, să încercăm să rămânem umani și să nu uităm niciodată de unde am plecat, indiferent de locul în care ajungem și statutul pe care-l câștigăm.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.