Acum cât’va timp mi-am dat seama că eram înconjurată de ceva oameni care-mi dădeau energie negativă așa că m-am decis să mă îndepărtez de ei. Numai că unele circumstanțe nu-mi dau voie să fac asta de tot, așa că se mai întâmple să am crize de mizantropie.

1. Oamenii care se bucură de chestii rele în concediul tău

Ți-ai luat concediu și pleci să te distrezi la Electric Castle? Hahaha ce bine că e numai noroi, așa-ți trebuie! Pleci într-un weekend la mare? Ce bine că a plouat! Ah, ai bani să-ți faci concediul în țările arabe? Lasă că se mai întâmplă ceva revolte și nu mai poți ajunge, fraiere!

What the fuck, dudes?! E timpul meu, sunt banii mei, fac ce vreau cu ei. De ce stai să-ți bați capul cu asta? Mai bine pune bani la șosetă, ia-ți 2 zile de concediu și relaxează-te.

2. Oamenii care au impresia că nu poți vedea mai multe probleme în același timp

S-au legalizat căsătoriile între persoane de același sex în SUA? Dar urșii panda din China? Și copiii din Somalia? Și ISIS?

Ok, sunt o groaza de probleme pe lumea asta și din păcate super eroii sunt doar în filme. Lucruri bune sunt puține, dar așa puține cum sunt, ne ajută să avem încredere că lumea poate fi mai bună în viitor. Nimeni nu uită de probleme, doar preferă să nu se concentreze asupra lor.

3. Oamenii care țin morțiș să-ți zică cât de mult nu sunt de acord cu tine

Pleci în weekend pe litoralul românesc? Vai, ce fraier sărac ești! Îți plac câinii? Dar sunt animale sălbatice care mușcă! Ești de acord cu căsătoriile între persoane de același sex? Susții pedofilia și sexul public!

Slavă Cerului, gândim diferit! Nu ești de acord cu mine? Foarte bine, dă-mi argumente și poate îți înțeleg punctul de vedere. Dar nu mă forța să gândesc ca tine. Nu ești de acord cu mine și nu avem nimic în comun? Nu suntem obligați să conviețuim și să socializăm, să știi 🙂

Share Button

4 Comments

Emil Calinescu · June 27, 2015 at 7:18 pm

“Ești de acord cu călătoriile între persoane de același sex? Susții pedofilia și sexul public!”

Eu sunt de acord cu calatoriile, dar cu casatoriile nu 🙂

    Gabriela · June 27, 2015 at 7:24 pm

    Gata, am reparat typoul. Altfel, fiecare cum crede 🙂

Alexandrina · June 29, 2015 at 3:51 pm

Din pacate pentru unii dintre noi spiritul critic inseamna rautate. Ar trebui sa ne luam mai multe oglinzi sa ne uitam la noi insine, poate astfel ne-am concentra mai mult pe ograda proprie.

    Gabriela · June 29, 2015 at 3:56 pm

    Heh, unii vor crede că trebuie să-și aranjeze fizicul mai bine și uită de ce-i pe dinăuntru 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.