Vineri mă lăudam pe Twitter cum că mă apuc să scriu și în engleză și rusă. Ce-i drept, câteva postări în limba engleză mai sunt pierdute prin arhivă, dar nu a fost niciodată ceva serios. Am luat această decizie pentru a mă dezvolta. Recunosc că mi-e dificil să scriu în altă limbă. Ba chiar cu greu m-am învățat să scriu cum trebuie și în română.

Așadar, cu puțină întârziere, am creat primele 2 postări în limbi străine: se referă la Johnny Depp și este cam aceeași idee: Why I love Johnny Depp, din categoria En Blog și потому-что я люблю Джонни Депп, din categoria Ru Blog. Le voi posta și pe acestea pe rețelele de socializare și voi fi încântată să primesc feedback și corectări.

Sper să reușesc să mă țin de treabă și să pot posta măcar câte un articol săptămânal. Și poate mă voi apuca să scriu și în franceză, că tare mi-e dor. Până una-alta, țineți-mi pumnii!

Share Button

3 Comments

Cristian Florea · April 22, 2013 at 3:15 pm

Felicitări pentru decizie! O să fie greu, dar sunt sigur că o să merite efortul. 😀

    gabriela · April 22, 2013 at 10:43 pm

    Mulțumesc tare mult pentru susținere, Cristi!

Alina · December 26, 2020 at 1:29 pm

Ieri am dat de un nou site de invatat engleza: engleza-rapid.ro Super tare ! Aici poti face exercitii foarte multe si avem un dictionar integrat super ok. La un “double-click” putem avea traducerea cuvantului, ceea ce mi se pare super tare. Recomand acest site.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.