Voi credeți în zodii sau în horoscop? Cei mai mulți dintre cei pe care îi întreb IRL, spun că nu, însă îi amuzant că atunci când pun mâna pe un ziar sau o revistă, horoscopul e printre primele lucruri pe care le savurează.

În cazul meu e mai ciudat puțin. Cred în zodii, mi se pare fantastic cum atâtea caracteristici pur generale mi se potrivesc și mie. Cunoscuții care află ce zodie sunt îmi spun e de înțeles atunci de ce ești așa. Rareori însă mi se potrivește horoscopul zilei, săptămânii, lunii sau anotimpului.

***

Am fost intrigată și de tatuaje din fragedă adolescență, însă le vedeam doar ca pe ceva wow. Când au apărut emisiunile Miami Ink și LA Ink, am înțeles că un tatuaj poate însemna ceva mai mult decât doar un desen pe piele. Un tatuaj adevărat înseamnă arta, sentimente, amintiri.

Fiind atât de legată de zodia mea și de ce simbolizează scorpionul, mă hotărâsem ca atunci când împlinesc 18 ani să-mi fac un tatuaj micuț cu acel ‘m’ cu codiță, încadrat într-un cerc:

nu am reușit nici până în ziua de azi, și au trecut aproape 2 ani.

Anul trecut am cunoscut două noi colege cu tatuaje. Le-am tot întrebat cum, unde, le-am bătut la cap tot anul, fără niciun rezultat, tot nu m-am mobilizat. Cauza? nu am idee. Teoretic, nu a fost timp, nu au fost bani, chestii din astea. Practic: nu cred că am curajul necesar.

Fie ce-o fi, anul ăsta îl fac, am zis!

***

În altă ordine de idei, nu știu dacă ați dat până acum de BlogInk, care adună povești de la oameni din toată țara despre tatuajele lor, au infos despre eventuri – vor fi chiar parteneri media la International Tattoo Convention Bucharest 2012. Îi găsiți și pe facebook, dacă vreți să fiți la curent cu noutățile.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.