Port ochelari de prin clasa a zecea. Ai mei zic că e de la prea mult calculator, eu zic că e genetic. Oricum ar fi, sunt mioapă și am schimbat până acum doar 3 perechi de ochelari. Și aia pentru că n-am avut grijă de ei.

De câteva zile tot deschid tocul de ochelari pe care-l tot port după mine și descopăr că nu au apărut prin nicio minune. Mi-am pierdut iar ochelarii.

Dacă acum ceva timp nu mă grăbeam să-mi fac alții, că mă descurcam oricum, acum nu mai văd nimic la distanță! Dacă îmi luam ochelarii la cursuri astfel încât profii să mă țină minte – de asta am tot ales rame mai speciale – acum trebuie să-i iau că nu văd absolut nimic la tablă!

Cel mai frustrant pentru mine este că am devenit dependentă de un obiect! De un fucking obiect! Nu mi se pare deloc mișto să fii dependent/ă de un lucru. De aceea nici nu purtam ochelarii non-stop, că nu voiam ca fața mea să se obișnuiască cu ei. Visam ca la un moment dat să nu mai fie nevoie de ei niciodată, că oricum am dioptrii mici 0.5-0.75 (nici nu pot face operație, dacă aș vrea).

Cum mâncatul morcovilor nu m-au ajutat prea mult până acum, m-am hotărât să fac exerciții de îmbunătățire a vederii. O colegă de birou mi-a povestit de ele și mi-a spus că ea a observat rezultate. Le-a mai încercat cineva? Aveți recomandări?

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.