Lunet Eyewear este o companie românească care vinde ochelari de vedere. Rame și dioptrii, la pachet. Deși eram mare fană ochelari cu clip-on, m-au convins campaniile lor de marketing să-i încerc. Așa că aici îmi scriu părerea despre ochelarii de la Lunet, ba chiar îi recomand.

Partea cea mai mișto la Lunet este poți să încerci ramele acasă. Selectezi 4 perechi, îți pui adresa, le primești, le probezi și după 4 zile vine curierul și le ia pe toate înapoi. Gratuit, fără obligația de cumpărare.

După intri pe site și dai comandă de ochelari, cu dioptriile din rețeta medicului. Toți ochelarii au un preț unic de 480 lei și aia e.

Ochelarii mei de la Lunet

Am trecut prin toți acei pași și mi-am ales o pereche de Bruno Havana. Probabil că este cea mai frumoasă pereche de ochelari pe care am avut-o eu vreodată. Rame solide, lentile rezistente. S-au păstrat foarte bine timp de-un an și jumătate.

Singura lipsă pentru mine a fost că nu-i pt purta cu succes când e soare afară. Au scos și modele de rame clip-on, cu niște cârlige micuțe pentru ramele de soare. Dar nu sunt stilul meu, mai aștept.

În plus, mai nou Lunet Eyewear au și un showroom în București, prin Cartierul Creativ. Nu am ajuns încă, dar sunt convinsă că au reușit să facă o experiență specială și acolo.

Lunet chiar este un brand românesc?

Lunet Eyewear este un brand românesc, dar ochelarii nu sunt produși la noi, nu?

Da, este un brand 100% românesc. Designul de rame e făcut de noi în biroul din București, lentilele sunt produse la Interoptik în Timișoara. Din păcate România nu are o fabrică ce poate să producă rame de ochelari, motivul pentru care producția o facem în Asia și Italia, în funcție de specificațiile fiecărui model.

Sursă

Aproape, aș spune. Dar asta nu face ca produsele să fie mai puțin bune. Ba chiar cred că este probabil cea mai bună raportare calitate-preț de pe piața actuală. Și pentru asta îi recomand oricui.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.