interactions.org

Nu știu cum a fost la voi, dar pe mine nu mă lăsa antivirusul să intru pe blog, se pare că era ceva malware și nu am mai putut scrie nimic. Neseriozitatea nu este un atribut pe care îl vreau în portofoliu.

Din câte mi-amintesc, nu am scris de cursul foto pe care l-am început în urmă cu aproape o lună. Am un profesor minunat, Ionuț Iancu pe numele lui, care m-a făcut să înțeleg niște chestii pe care le aplicam doar pentru că așa citisem undeva.

Bineînțeles, cu câte am aflat mai multe, cu atât mai mult am văzut erori în pozele pe care le credeam reușite. De aceea mi-am și închis blogul foto, pagina de facebook – o aroganță de altfel – și am șters și galeria pe care o aveam atașată acestui blog.  Cum am spus, am și înțeles niște aspecte și acum percep destul de diferit ce mă-nconjoară.

Articolele pe care le-am citit pe blog la Chaika nu au făcut decât să aranjeze materia mea cenușia pentru a hotărî să nu mai fac nimic pe ochi frumoși. Vrei poze, scoți banul, nu-mi mai suprasolicit obturatorul de dragul experienței.

Sper ca în curând să mă hotărăsc să-mi iau domeniu pe .ro (poate se gândește cineva să-mi facă cadou, că nu-i scump tare). Până una alta puteți urmări galeria de pe tumblr, pe care sper să postez zilnic.

It’s time for new beginnings!

Share Button

2 Comments

Chaika · April 4, 2012 at 10:50 am

Felicitări pentru decizie! 😀 Aşa începe schimbarea!

    Gabriela · April 4, 2012 at 11:01 am

    Îți mulțumesc mult! 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.