delirium.ro

În seara asta mă enervează oamenii care nu înțeleg că eu nu intru în viața lor cu bocancii.

De când sunt în București am tot vrut să țin legătura cu prieteni de acasă, să mai vorbim, să ieșim să mai stăm de vorbă. Mă așteptam ca multe dintre relații să se răcească, dar nici chiar așa.

Cel mai tare mă supără cei care mă iau cu ce mai faci măi, nu mai dai și tu un semn de viață? pi buni?! După ce trimisesem mesaj pe facebook/y!m sau alte rețele ce faci zilele astea, ne vedem la o limonadă?  și  după ce primesc răspuns cu știi, zilele astea sunt prins/ă în niște treburi/examene/plec acasă și nu pot. te anunț când mă eliberez. , deci după astea, să nu mai vină nimeni la mine să zică că nu dau semn.

Mie nu-mi place să mă rog de oameni. Mulți știu asta deja. Te-am întrebat o dată, am înțeles care îi răspunsul tău de-atunci dacă îi da sau nu  și nu trebuie să ne prefacem cu nimic. Nu trebuie să fim best-friends-forever, că oamenii se mai schimbă, li se schimbă interesele, principiile, stilul de viață. Am înțeles asta. Să înțelegeți și voi, dragilor, că dacă vreți să mă vedeți, mă găsiți oricând 🙂

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.