Azi este Ziua Pamantului. Pentru a celebra aceasta zi minunata, noi, Echipa Verde impreuna cu alte echipe ecologiste din liceu si cativa profesori, am mers la gradina botanica a orasului.

Care chiar e o gradina, nu chiar atat de mare, cu cateva panselute, salvie, cativa copaci si pauza. E chiar la intrarea in oras pe stanga cum veniti de la Galati. Asta daca va intereseaza, daca nu, treceti peste.

Ideea principala se pare ca fusese ca noi sa mergem, sa (ne facem ca) plantam cateva buruieni, ne pozam, stam 10 minute si plecam. Apoi pozele le trimiteam pentru nu stiu care concurs si castigam.

Then what’s the point? Nu ma declar mare ecologista, profu’ de geogra poate sa ma ia oricat la misto, insa mi se pare incorect. Cum am ajuns acolo, s-a apucat lumea de pozat in pozitia de ‘prima doamna’ (cu o lopata in mana, 3 fire de pamant, plantam un copac!), trecand fiecare plod prin aceasta ipostaza pentru a fi importalizat pe o camera video cu care se faceau poze.

“Doar nu am venit aici sa muncesc” am auzit ca ar fi spus la un moment dat una dintre fete. Dar ce fel de munca poate fi aceea? Ai manusi, ai ustensile, tu doar scoti niste flori dintr-un pahar de plastic, le pui in cateva gauri si apoi acoperi. Et c’est fini!

Bineinteles, nu voi afirma ceva ce nu este adevarat.. nu generalizez. Am fost cativa-destui care si-au facut treaba. Probabil ca, la urma urmei, ar trebui sa ma bucur ca se face asa ceva, chiar daca pentru un alt scop.

Share Button

1 Comment

Gabytzzuka · April 26, 2010 at 4:47 pm

Lu’ una i se vad bikinii….VERZI…s’a asortat cu evenimentul…Se stie fata ca asa se intampla…nu’i bai.legat de postul anterior…cu 1 an…La multi ani…si…s’a strecurat o mini-minciunica pe acolo:-P

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.