The Point Break văzut în 3D înseamnă pentru pasionații de sporturi extreme 114 minute de visual-gasm. Dacă rămâi blocat pe conturile vimeo/youtube ale RedBull, GoPro sau Monster, atunci filmul ăsta e pentru tine. 

The Point Break este un film apărut în 2015, care reia tema originalului din 1991, în care juca Keanu Reeves și Patrick Swayze în roluri principale. În regia lui Ericson Core, ne bucurăm de prezențele lui Édgar Ramírez și a lui Luke Bracey. 

FIlmul capătă multe întorsături de situație: nu e niciodată sigur ce se va întâmpla cu Utah – dacă rămâne sportiv sau dacă îmbracă rolul de ofițer FBI – sau cu Bodhi – cum reacționează când află cu Utah este polițist? Va reuși să termine cele 8 provocări ale lui Ozaki?  Vedeți filmul și aflați 🙂

Provocările lui Ozaki sunt 8 experiențe în care testezi forțele naturii și totodată înapoiezi Pământului cumva din ce ai luat, astfel reușind să atingi Nirvana. (Cred că și activiștii ecologiști vor fi prinși de Point Break.) Dacă ești pasionat de sporturi extreme în natură și nu ai auzit de Ozaki, nu ești ignorant, nici n-aveai cum să. Probabil cea mai mare dezamăgire a acestui film este că Warner Bros. au inventat mitul lui Ozaki special pentru acest film.

Point Break este un film potrivit de văzut la început de an, când încă îți stabilești planurile pentru noul an. Pe mine m-a convins să mă apuc de escaladă.

via tumblr.com

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.