Ok, nu stiu exact cât de vacanță va fi pentru că mai mult voi traduce pentru însoțitori din română în engleză, deci aș putea spune că este un stagiu de voluntariat pe profilul facultății mele, că tot se poartă asta :))

Glumesc, mamă.

gabrieladeleanu.roDup-amiază voi merge pentru prima dată cu avionul. Nu știu dacă să-mi fie teamă sau nu, nu am probleme cu alte mijloace de transport, deci prefer să nu mă gândesc prea mult la asta.

Diseară voi ajunge în Norvegia. Mno, aici e aici. M-am mai plimbat nitel pe-aici pe lânga noi, dar strict cu treabă (Austria și Serbia cu Akikai, Bulgaria cu liceul). Acum merg turist călător și nu știu ce să văd mai întâi și unde să merg. Însă, știu sigur că vor fi 10 zile pline în care voi descoperi o groază de lucruri. Scandinavia cu totul este ceva nou pentru mine și nu vreau să-mi fac așteptări prea mari.

Zic că plec în vacanță pentru că nu voi putea face mare lucru online, ceea ce e mai mult decât bine. Oricum, nu strică să aruncați un ochi pe contul de instagram, căci acolo voi urca cele mai multe poze.

Mulțumiri sponsorilor Mama & Tata  pentru susținerea acestui proiect.

Share Button

3 Comments

Valentin Bosioc · July 5, 2014 at 11:39 am

Have fun!

P.S. Cu avionul e misto ;). Hint: sa ai o guma de mestecat sau o bomboana la decolare (si eventual aterizare)

gabriela · July 5, 2014 at 11:59 am

haha, mersi 😀

Olivian · July 5, 2014 at 9:44 pm

E ok cu avionul, totuși să nu uiți să mergi la toaletă înainte să te urci în avion :)) …

Nu știu, e cea mai sigură modalitate de transport, nu ai putea fi mai în siguranță în orice altă situație. Mie unul îmi place cu avionul :D!

Distracție plăcută!

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.