În ultimele 2 saptamani am profitat de starea generala de hai să ne odihnim și nu am scris nimic. Deși, puteam să profit ca lumea stă mai relaxata, mai pierde timpul pe net, mai ajunge și pe blogul meu și-mi crește traficul. De Crăciun chiar am avut un număr neașteptat de vizite pe-aici :))

Pe lângă văzut oameni foarte foarte mișto și băut vin fiert, săptămâna trecută și săptămâna asta mi-am facut liste, musai-liste, calendarul pe 2015, planuri și iar liste. Ce am făcut anul trecut: așteptări, rezultate, lucruri de îmbunătățit. Probabil că 2014 a fost cel mai bun an din punct de vedere profesional pentru mine: am absolvit Limbi Străine, am ajuns în Biroul de Conducere ANOSR, m-am angajat într-un loc super fain și am intrat la master. Altfel, un an ca oricare altul: diferit, cu situații diferite în urma cărora am rezistat eroic.

Pentru că am un mindset diferit și nu gândesc în de luni m-apuc de… și Revelionul mi se pare puțin overrated, nu mi-am făcut niciun soi de promisiuni pentru 2015. Planuri generale și strategii, poate. Însă toate vin în continuarea acțiunilor mele de până acum și în anumite contexte existente deja. Nu mă iluzionez că voi merge la sală de săptămâna viitoare pentru că știu că nu voi avea când să fac asta și mai degrabă fac abdomene de 2 ori pe săptămână pe covorul din dormitor. Îmi pusesem niște dorințe acum 2 luni, când am împlinit 22 de ani. Mi s-a părut un moment mult mai personal și intim pentru mine, decât ar fi Revelionul.

De-acum să ne ținem de treabă și să facem ce ne place. Totul se întâmplă cu un rol și totul va fi bine până la urmă.

#DinTren

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.