Nu pot să mint și să zic că nu-mi plac umbrele deloc. Am visat mult timp după una cum avea Blair Waldorf in Gossip Girl. Și am găsit-o, a fost perfectă până când mi-a fost zgâriată și s-a rupt tot plasticul. De atunci m-am mai procopsit cu umbrele, dar după experiența Electric Castle am decis să rămân doar la pelerine de ploaie.

Am pe acasă-acasă o pelerină din aceea de pescar (chiar, pe unde o mai fi?), e imensă și am uitat de ea. Acum folosesc mai mereu o pelerină transparentă, care e destul de practică pentru oraș și vreme de primăvară-vară-toamnă. Pentru drumuri mai complicate decât casă-metrou-job, mai degrabă iei o geacă impermeabilă serioasă.

pelerina ploaie pelerina ploaie transparenta geaca impermeabila femei

Ar mai fi câteva motive pentru care aleg să folosesc pelerina, cum ar fi:

broken umbrellas

Dacă totuși decizi să îți iei umbrelă, te rog mult: ia-ți una transparentă! De cele mai multe ori, persoanele cu umbrelă sunt ca niște găini fără cap care se lovesc de toate obstacolele de pe stradă, că nu văd nimic în față. De aceea am ales de multe ori umbrelele transparente. OK, cea din pasaj de la Unirii nu era din cel mai rezistent material, dar și-a făcut oleacă treaba. Și NU mă loveam de oameni pe stradă! Sigur, sunt mișto și umbrelele negre în exterior și cu interiorul cu cer senin sau altele mai fancy, însă nu le folosi dacă ți-e greu să te miști prin aglomerație.

umbrela i heart rainumbrela inimioareUmbrela cer senin

 

 

 

 

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.