edsheeranNu știu dacă am spus asta de prea multe ori, că nu prea-mi afișez public simpatia puternică pentru un artist, dar în cazul lui Ed e ceva diferit.

Băi, omul ăsta e super mișto! Dacă la început nu-i suportam vocea și a lui I See Fire (piesă faină de altfel, dar mult prea difuzată, cum e și cu Thinking Out Loud acum), acum aș urmări toate clipurile cu el datorită dezinvolturii și simplității sale, pentru că e foarte… uman?

Totul a început de la un cover al unei piese pe care o ascultam mult când îmi plăcea Christina Aguilera:

Apoi a apărut clipul cu Wedding in Australia, când a cântat Thinking Out Loud ca piesă pentru primul dans al unui cuplu proaspăt căsătorit și le-a urat Make some kids tonight sau ceva de genul.

https://www.youtube.com/watch?v=pwLw_BDoBlA

Iar azi noapte a postat pe canalul său de youtube videoclipul piesei Photograph, un clip care mi se pare destul de personal, fiind un colaj cu înregistrări cu el din diferite momente ale vieții.

Mi-ar plăcea să văd așa o atitudine și la muzicienii noștri – singurul care mi se pare aproape de așa ceva ar fi Smiley – să-i văd cum fac surprize simple și memorabile fanilor, cum nu se iau atât de mult în serios și cum te lasă să vezi puțin din viața sa personală pentru că te apreciază ca fan și nu pentru bani și prima pagină din tabloide.

Până atunci, back to Ed

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.