Acesta este motto-ul celei de-a șasea ediții a Campaniei de Prevenire a Cancerului de Col Uterin (CCU). Știați că România este pe primul loc în Europa când vine vorba de decese din cauza cancerului de col uterin?

Nici eu nu știam. Însă Teo Băjinaru, alături de Alex Streinu și Oana Sîrbu au pregătit o conferință să aflați și voi asta. Joi, 22 martie, toate studentele din București sunt binevenite să participe de la ora 4 p.m. la eveniment, la Casa Studenților (pe Plevnei, aproape de Silver Church).

Vor veni să vorbească despre această boală doctorii de la Clinica Medsana (Dr. Anca Popa, medic primar obstetrica – ginecologie, Dr. Oana Zaharia, medic specialist obstetrica – ginecologie, si Dr. Doris Ionescu, medic specialist medicina de laborator, asistent universitar) și Catinca Roman despre importanța femeii moderne din secolul 21,dar și despre importanța prevenirii a cancerului de col uterin, având în vedere statisticile alarmante din ultimii ani. 

Se primesc cadouri de la Avon Cosmetics și Love Plus (da, prezervative!) și de pachete în valoare de 70 lei ce vor cuprinde Test Babes Papanicolau+ consultative ginecologie+interpretare rezultat.

În urmă cu ceva timp a fost un întreg scandal cu acele vaccinuri împotriva CCU, cum acestea ba protejează împotriva bolii, ba te îmbolnăvesc de altceva. Aceasta este o bună ocazie să aflați mai multe detalii despre acest subiect de la oameni avizați.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.