Mintea mea creatza nu pricepe de ce azi a trebuit sa ma trezesc dimineata, sa ma imbrac in uniforma si sa imi fac geanta pentru un drum pana la poarta liceului? Si tot aceeasi minte creatza nu pricepe de ce trebuie sa se pregateasca si maine si sa se duca la scoala unde cu siguranta nu se vor face ore cum trebuie, iar joi trebuie sa stau acasa, iar vineri la scoala din nou.

Pai ce plm ma foiti atat domnilor si doamnelor? Nu se putea sa luam ca elevii normali, dupa vacanta?! Pai eu acu’, obosita de treburile facute ante-Paste, plina cu mancarurile facute de matusi si matusele, ca deh, nu e frumos sa refuzi, bineinteles ca eu trebuie sa fiu pregatita pentru ore ca na, “am avut vacanta” .

Da, sunt nemultumita si obosita, da pe bun motiv. Sunt una dintre putinele eleve care vor sa faca in timpul orelor si ore, nu numai.. orice altceva in afara de.

-SE VREA ALTCEVA DAR POATE E LA FEL-

Share Button
Categories: BLOG

1 Comment

Paraschiv Vlad · April 21, 2009 at 7:09 pm

Sunt 100% de acord cu cele spuse mai sus ! Ganditi-va la acei elevi ( ca mine 😀 ) care s-au trezit pe la ora 6 dimineata, ca sa se duca sa faca 2 ore , si culmea ironiei , care nu implica prea multa inteligenta : Religie si Desen. Invatamantul din Romania este ” intr-o crestere negativa ” ( Emil Boc ) si “cam la 1000 ani in urma sub nivelul marii” ( Emil Constantinescu ). Sunt in clasa a 10-a si poate unii se mira de unde atata maturitate in gandire ? Raspunsul e simplu : Viata te obliga, pentru ca viata e cel mai bun profesor pentru toti !
Salutari colegei care a scris acele cuvinte adevarate de mai sus !
Hristos a inviat !

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.