Chiar dacă mă plângeam zilele trecute că mă pierd seara pe lângă o pizza, de cele mai multe ori mănânc destul de sănătos. Colega mea de cameră poate garanta pentru asta. De altfel, titlul acestei postări a apărut după o a zecea discuție cu ea, pentru că o refuzasem iarăși la masă.

*

Mi-au zis unii că sunt arogantă că fac nazuri la mâncare atunci când nu am probleme cu greutatea. Răspunsul meu este: trebuie să ajung la 100kg și apoi să mă apuc să slăbesc? Nu e mai ușor să previi decât să combați? Pentru mine este mai ușoară această metodă. Prefer să mănânc mandarine până devin portocalie decât să mă umflu de la biscuiți.

În fond, te simți mai bine atunci când mănânci mai ușor și mai sănătos. Corpul tău este mai vioi și nu răspunde greu pentru că e prea ocupat cu digestia. Aproape că se ridică singur și aleargă 2 ture în jurul blocului. Pe bune, încercați!

Ok, revenind. De ce consider că e mai important un stil de viață sănătos decât să ții diete. Păi e la mintea cocoșului faptul că dacă după 3 luni de dietă cruntă, revii la meniul dinainte, dieta aceea și-a pierdut tot rostul. Deci diete cu zeamă de varză nu sunt bune decât după nopți pierdute prin Centrul Vechi și eventual finalizate cu o șaorma în zori de zi. A, că am scris de șaorma – biata mâncare nu este atât de nesănătoasă pe cât se zice, depinde cât mâncați din ea. Adică, dacă renunțați la cartofi și la sosuri, s-ar putea să fie mai bună decât credeți.

gabrieladeleanu.ro

Am o prietenă bună, puștoaică, care de vreo 3 ani îi face zile negre maică-sii. De ce? pentru că în urmă cu vreo 3-4 5 ani a renunțat la ce mânca atunci, s-a documentat și-a schimbat meniul și de obicei mănâncă altceva decât restul familiei. A, și a slăbit și arată într-un mare fel acum.

Concluzia – ține și de ambiția fiecăruia. Numai că atunci când îți lipsește, nu te lăuda pe tot facebookul.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.