Pentru că am început tradiția acestor nopți nedormite la facultate cu Noaptea Albă, rămânem în aceeași sferă a culorilor și avem vineri seară Noaptea Verde!

Vineri, 16 martie, incepand cu ora 20.00 in sediul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Pitar Mos, esti invitat la Noapte Verde a Facultatii ce are ca scop promovarea culturii si traditiei irlandeze.

Evenimentul, organizat de ASLS Romania cu sprijinul decanatului Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, dar si a domnilor profesori, va include workshopuri si demonstratiii de dans irlandez, proiectii de film, muzica, poezie si proiectii de film irlandez, treasure hunting, face painting, prezentari si multe alte suprize.

Va asteptam in numar cat mai mare cu palarii de spridusi sau de leprechaun sau cu orice alta tinuta verde pe care o aveti. Programul va fi publicat in curand pe www.asls.ro.

Site-ul deja s-a îmbrăcat de sărbătoare (intrați să vedeți header-ul) și va fi o atmosferă destul de faină. Eu sper să veniți, nu are importanță că nu sunteți la facultatea asta. Ne vom distra, vom afla mai multe despre cultura irlandeză și vom învăța să dansăm. Dați cu prezența pe pagina evenimentului.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.