In sfarsit functioneaza hostu’ cum rebe, si pot scrie si eu pe blogulete meu despre locurile pe care le vazui in 3 zile.

Busteni – orasel statiune relativ ok. Oamenii nu se dau la o parte pe trotuar. Se curata drumurile si trotuarele rapid de zapada. Nu e mare lucru de vazut.
Am stat la o pensiune bine aranjata, cred ca de curand renovata, la un nr. 71b, la poalele muntelui.
Am baut un vin fiert bun la Ok Cafe cu 4 lei, nu era foarte tare. Muzica house, chelnerita de treaba, a raspuns frumos intrebarilor adresate, cafeneaua arata bine.
De asemenea, am mai baut la 39 Pub, numele si usa masiva de lemn ma duceau cu gandul la ceva mai.. altceva? Insa nu, era la fel ca celelalte, plina de ploade (cam de varsta mea) care o ardeau in fiecare seara pe acolo. Redd’s 5 lei, un cocktail 15-30 lei. Chelnerita ne-a cucerit inimile cand ne-a mai adus un rand de bere. Aaa, si dj-ul ne-a cucerit cand a zis ca ‘sus pe bar’ e pentru ‘cele 3 fete singure’. Awesome, right? neaaah!
As mai fi vrut sa ajung la Keo’s cafe (unde avea narghilea), la Stage (cel mai renumit club de pe-acolo) si la Uncle Jack’s (cafenea a carei nume mi-a placut mult).
Am ajuns la partia Kalinderu, am vazut-o, am plecat. Nu stiu sa schiez/ sa ma dau cu snowboardul, iar pentru saniuta trebuia sa ma urc in varf de munte. Vreo 30 lei inchiriat pentru schiat, cam 20 pentru snowboard si 15 lei saniuta. la telecabina era in jur de 20 lei parca.
Am urcat au-pied pana la Cascada Urlatoarea, talecabina nu functiona (timp de cateva zile). Nu a fost greu de urcat, desi imi cam pierdusem talentul. Fu periculos pe drumul pana la poala muntelui, care era cam plin de gheata si am cazut de vreo cateva ori.
Am urcat si pana la Poiana Costilei (1450 m altitudine). Traseu cam abrupt, cel putin fata de cel spre cascada, insa a putut fi urcat.

In Brasov am avut cam 8h la dispozitie sa fac ce vreau. Relativ mult timp, multe locuri de vizitat, nu am stiut ce sa fac mai intai. Am vrut sa merg la patinuar ‘Tractorul’, insa nu era dat in folosinta inca. Asa ca am zburat pana in Centrul Vechi, am mancat putin la KFC, si am facut rondul strazii arhi-cunoscute. Ningea prea mult, ca in povesti, nu am avut rabdare sa intru-ies din magazine, am plecat spre patinuarul Olimpia. Pe drum spre am trecut pe langa Ceainarie et caetera, am vrut mult sa intru, insa eram singura si trebuia sa ma intalnesc cu altii la patinuar. Acolo, am cam ratat momentul, la 5 jumate se inchidea, eu am ajuns cu 3/4 de ora mai devreme. 20 lei inchiriat patine + intrare. Patinuar deschis, zapada peste gheata, lopeti lasate acolo pentru a avertiza zona cu gheata nepotrivita, insa gheata se spargea cam peste tot. Multi plozi vorbeau in maghiara, ceea ce m-a enervat.
Am vrut sa mergem apoi la cinema, insa am aflat prea tarziu ca nu era in mall-ul de langa gara, ci in ‘eliana mall’, care, mi s-a spus, era cam departe. Asa ca am mers in barul/casino Dash. Nu mi-a placut. Adica mi-a placut cum arata, usor nefinalizat, desi erau toate puse cu atentie la locul lor, insa era lumina prea puternica. Chelnerita miserupista. Un cocktail minim 10 lei, rezonabil. Muzica prea comerciala.

De revazut: Ok Cafe si traseele montane.
Poate: 39 pub si patinuarul.
Nu: Dash.

Share Button

2 Comments

faraEmail@nuillaspebloguri.com · October 9, 2010 at 3:55 pm

Scrii binisor, totul e sa nu abandonezi cum mai fac eu si o sa vina si mai multi cititori. Bafta la fpostat!

    Gabriela · October 9, 2010 at 8:51 pm

    Multumesc frumos pentru sfat >:D<

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.