După cum bine știți deja, studiez Social Media la facultate, după programe și toate alea. Nu am manuale ce-i drept. Este încă straniu să stau în bancă și să aud profesori sau invitați vorbind despre subiectele pe care le citesc dimineața pe net sau despre care aud pe la conferințe. 

Despre SNSPA și FCRP

S-a făcut mare buzz cu sediul lor cel nou din Expoziției – arata foarte bine, ce-i drept, totul e nou. Atât de nou că lifturile scârție și niște alarme mai pornesc uneori aiurea. În rest e bine. Poate că ar fi trebuit să facă un efort să mute tot administrativul aici din timp, zic și eu.

Altă problemă pe care o am ține de alegerile studențești – informațiile se publică cu întârziere, nu ajung unde trebuie, iar timeline-ul cu noutăți se modifică după cum are administratorul chef. Not good, just my 2 cents.

Despre profesori și cursuri

Până acum, consider un singur curs cu adevărat util acestui program masteral: Redactare și editare în Social Media. Acolo am avut până acum invitați, de mă simt mereu la o conferință și simt nevoia să scriu pe twitter niște idei răzlețe.

Altfel, mai am un curs numit Comunicare organizațională în mediul global și unul numit Mass-media și societatea. Cum probabil ați intuit deja, nu este direct despre domeniu, însă sunt informații utile care ne vor folosi în viitor pentru înțelegerea clientului nostru.

Despre colegi

Am unii dintre cei mai tari colegi la master. Marea majoritate deja lucrează în domeniu, au proiecte proprii sau sunt implicați în proiecte destul de faine, iar asta nu face decât să mă bucure. Avem o groază de învățat unii de alții. Ce-i drept, mai sunt și colegi care nu prea știu ce e cu social media sau online marketing, însă sunt convinsă că vor recupera pe parcurs.

Concluzie

Încă nu sunt convinsă că aș recomanda acest masterat și altora. Da, sunt informații bune, puse într-o ordine, însă nu știu dacă e musai să le studiezi într-un cadru atât de oficial precum cel universitar. Poți face niște traininguri + workshopuri intensive pe asta, cu întâlniri cu oameni din domeniu. Nu prea face banii.

Nu uitați să mai aruncați un ochi pe pagina – Social Media & Marketing Online, acolo adun toate poveștile, conturile și temele pe care le avem de pregătit.

Share Button

1 Comment

Ce-ar trebui să știi despre masterul de social media de la SNSPA dacă te gândești să îl urmezi și tu · February 22, 2018 at 12:30 pm

[…] social media SNSPA” singurul articol care să te poată ajuta să-ți faci o idee este ăsta al Gabrielei am zis că-i o idee bună să vin și eu cu un plus. Asta pentru că îmi place să cred că […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.