De ce anume? Afli imediat: de scoala!
Da ma, m-am saturat de mediul asta ipocrit in care eu trebuie sa invat pentru viata. Mi s-a acrit sa aud peste tot la teve ca noi suntem mai prosti decat alti plozi europeni, insa numai noi mai stim cata materie tre’ sa inghitim fara sa ne revoltam.
M-am saturat de materia asta anosta pe care trebuie sa o fac. Daca fac sociologie, da-mi nene exemple concrete, iar la economie, explica-mi exact ce si cum se mananca si nu ma lua cu teoria lu’ peste! Iar la romana chiar nu cred ca imi va trebui mie sa stiu daca Didahiile sunt scrise de Dosoftei sau de Antim Ivireanul. Mda, ce-i drept nu e chiar vina profilor, e vine acelor idioti care selecteaza materia si programa dupa cum li se pare lor ca suna mai bine. Ca eu nu tre’ sa invat ceea ce am ales, tre’ sa invat tot ce mi se baga pe gat. Iar daca, in ora vreau sa citesc ceva care cu adevarat m-ar ajuta, nuuu e total interzis, ca eu ter’ sa stiu ce-s alea graf-uri!
Iar tampenia cu-colegii, clasa, a doua familie… nu e alt cacat mai mare ca asta. Pentru ca in astfel de ambiente nu suntem decat pregatiti pentru viata, cand trebuie sa ii imporscam de cacat pe colegii nostri in fata sefului pentru o marire de salariu; in cazul nostru pentru o nota mai mare. Pe care aproape ca ma usurez. Pentru ca o medie mare nu stiu cat de mult ma mai ajuta, mai ales ca domnii de sus ne freaca la cap cu tezele unice si cu bacu’ de nici nu stim la ce sa visam. Iar mancatoria asta de cacat intre noi nu o invatam decat de la profesori, care se mananca intre ei de parca-s veniti din Somalia.
Iotiti de ce mi se rupe mie de toate si de ce nu mai invat nimic. >:P

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.