Am fost o singură dată pe Arena Națională, cu ocazia concertului Red Hot Chilli Peppers, acum 2 ani. Am lăsat deoparte pasiunea pentru fotbal acum vreo 8 ani, când am renunțat și la pasiunea pentru un băiat.

Viața are grijă totuși să vezi de toate. Așa se întâmplă ca de la o competiție de comunicare (CompetitIAA) să ajung în posesia unui bilet la amicalul din 18 noiembrie al României cu Danemarca, cum poate ați văzut deja pe facebook. Scopul este să ne cunoaștem clientul agenției – chiar Federația Română de Fotbal, care are niște planuri mari de rebranding.

Acum nu știu cum să mă pregătesc. Cum trebuie să mă îmbrac, e frig tare? Trebuie să învăț scandări de acasă? E musai să strig și eu, sau pot să stau cuminte? Cât de periculos este? Se vor lua la bătaie galeriile?

Sunt convinsă că printre cititori se află și măcar un microbist rătăcit care mă poate ajuta oleacă 😀

Share Button

3 Comments

Olivian · November 14, 2014 at 12:34 am

Foarte tare! Arena Nationala e un stadion foarte frumos pentru meciuri, acustica buna, se vede bine, arata bine, etc :D.

De frig, depinde de vremea de afara, dar va fi frig, si practic vei sta locului, eu unul m-as imbraca mai bine.

Unde ai biletele, in tribuna sau la peluza? In peluza se striga cel mai mult, in tribuna mai mult ca sigur nimeni nu va scanda. Si chiar daca ai la peluza bilet, nu e musai sa canti si tu :D.

Nu e deloc periculos, nu se iau galeriile la bataie. Mai ales ca e meci acasa si cine stie adversarii daca vor avea suporteri pe Arena sau cat de multi vor fi. Singurile riscuri la meciuri sunt asa zisele “derby-uri”, gen steaua-dinamo, unde galeriile sunt cretine si mereu se bat. In alte situatii, galeria echipei adverse pleaca abia dupa ce pleaca restul oamenilor de pe stadion.

    gabriela · November 14, 2014 at 8:26 am

    Olivian, locurile sunt la tribună. Mă îngrijorează la fel de mult și ce este la intrare/la ieșire, nu doar cât stau la meci.

      Olivian · November 14, 2014 at 1:00 pm

      Te referi pentru siguranța ta? Stai liniștită, va fi sigur ok. Intrarea și ieșirea o vei face prin sectoare total diferite de unde intră cei din galeria adversă :D. Vor fi și destui jandarmi, nu ai de ce să-ți faci griji.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.