Știu că Mihaela îmi va sări în cap când va citi asta. De multe ori i-am zis că e o pierdere de vreme, că poate să facă exercițiile alea și acasă.

Dar uite cum se întoarce roata. Mai mult de gura soră’mii, aflată pe drumul spre depresie post natală, m-am înscris și eu la o sală de fitness. Noroc că-i aproape, la un bloc distanță.

MatrixGym îi zice. Îmi place cum arată, se vede că e întreținută și are destul de multe aparate.  Acolo am întânit-o pe Ana, instructor de fitness. Care m-a cam luat la ochi și mă chinuie de fiecare dată când merg. Nu în sens rău, ferească-mă, dar mă muncește ceva ceva. Ce-i drept, nu am scuză să nu lucrez mai mult. Mai ales că ăsta îi al 3lea an de când fac arte marțiale.

Mă doare abdomenul de fiecare dată când râd, mă dor coapsele când urc scările (stau la etajul 5, de cele mai multe ori evit să folosesc liftul), dar nu regret nimic. Partea bună e că mi-a zis că am voie să mănânc orice oricând 😀

Astfel, am învățat că trebuie să încep mereu cu exerciții de cardio, că sunt o groază exerciții pentru fiecare grupă de mușchi. Am încercat să fac un circuit pentru abdomen, dar nu m-a ținut până la capăt. Dar mâine mă duc iar!

Share Button

4 Comments

Dan Vusca · November 26, 2011 at 12:11 am

welcome to the crew :D. intotdeauna a fost bine sa faci miscare, si sper ca acum sa o intelegi diferenta dintre a face acasa si a face fitness/sala in oras. sper sa iti placa si daca ai nevoie sunt sigur ca Mihaela iti va da multe sfaturi utile pentru viitor.
succes la facultate !

Gabriela · November 26, 2011 at 12:14 am

glad to join it 😀
mișcare tot am făcut, sunt addicted. la sală are cineva să-ți explice și e tragere de inimă, spre deosebire de sport acasă.
mult succes și ție >:D<

Miha · November 26, 2011 at 11:35 am

Sa-mi povestesti cand vii acasa despre ce exercitii faci, sa-mi dai mai multe detalii, daca doresti,bineinteles. Sa aflu ce/ cum se lucereaza la Bucuresti. :)) Succes la facultate si sa vii mai des acasa! :*

    Gabriela · November 26, 2011 at 11:38 am

    da da, de parcă aici o fi buricul fitnessului :))
    eu îți povestesc, numai să ai timp și pentru mine 😀

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.