Kino+ este un festival de film rus, creat la inițiativa Departamentului de Rusă al Facultății de Limbi și Literaturi Străine din Universitatea București împreună cu cei din Comunitatea Rușilor Lipoveni. Anul acesta se află la a 3a ediție, dacă nu mă înșel.

Bineînțeles, pentru mine a fost prima dată când am participat și sper că la anul voi participa și la concursul de subtitrări, adresat studenților facultății, unde noi – ghici ce! – vom subtitra un film artistic sau de animație recent.

Mie îmi place foarte mult această idee de promovare a culturii ruse și cred că este imperios necesar să mergeți să vedeți un film la NCRR. În fiecare seara, până duminică inclusiv, rulează câte un film, iar vineri, sâmbătă și duminică sunt și filme de animație pentru copii. Vedeți programul pe site http://www.kino-plus.ro

Probabil au mai zis mulți înaintea mea, însă trebuie să spun și eu că mă bucur mult că Muzeul Țăranului Român (MȚR) a trecut de clișeul ca e muzeu  și se implică în foarte multe proiecte culturale prin NCRR, Clubul Țăranului și sala de expoziții.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.