Cum nu cred în separarea zilelor săptămânii de zilele de weekend, îmi place să ies din rutină de câte ori am ocazia. După o zi întreagă de cursuri, am ajuns în Silver Church, la concertul celei care mă liniștește oricând cu vocea ei – Iyeoka Okoawo.

Însă să începem cu începutul:

Trupa Antartica, trupă autohtonă, 5 membri, voce minunată. Se pare că solista a fost cea care ne cântă cu mulți ani în urmă 2 în 1 cu RACLA. Să-i ascultați, că nu aveți nimic de pierdut, sigur o să vă placă emoțiile pe care le transmit.

iconcert.ro

iconcert.ro

Numele Iyeoka  se pare că înseamnă în nigeriană ‘Vreau să fiu respectată’. Iar artista exprimă asta prin fiecare acțiune a ei. Prin poezia pe care o scrie și pe care o trece apoi pe note muzicale, îți transmite putere, curaj, demnitate. Este o femeie pliiină de energie și reușește să transmită și publicului din energia sa. Tribe up! și aduce toți oamenii într-o comunitate, îi unește și îi face să se simtă eliberați.

***

Bineînțeles, s-a întâmplat faza cu Budapest, însă un coleg de trupă i-a atras imediat atenția și s-a corectat.

***

Sau cel puțin senzația asta a lăsat-o seara trecută, în Silver Church. Nu aveam cum să nu observ că foarte mulți dintre oamenii din public nu mai erau chiar adolescenți, ci păreau mai degrabă veniți de la muncă. Și bănuiesc că o seară ca asta în club le-a oferit multă energie pozitivă, pentru ca atunci când se întorc la birou să poarte un zâmbet de încântare.

Sunt foarte fericită că am reușit să o ascult live, într-un loc așa fain ca Silver Church. Hm, chiar e simpa ideea că ea ne “predica” despre fericire și putere pe scena Bisericii. Acum, audiție plăcută!

iconcert.ro

iconcert.roShare Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.