Se adună produse faine și campanii sociale pe bune și trebuie lăudate. Astăzi avem Instantly.be (vezi pozele din header), farfuriile de la Chicineta și campania #MingiÎnȘcoli organizată de FRH în colaborare cu Henkel Beautry Care. Detalii:

Instantly.be

Selectezi pozele din instagram și le printezi automat gen polaroid. Descoperit via Ariel, of course. Prima dată a mers mai greu legătura cu instagram, apoi totul a mers ușor, comanda a venit rapid via curier bicicletă, într-o cutie super drăguță și cu 4 rame cado’. Astăzi am primit un email simpatic și personalizat, în care mă anunță că la comandă primești cadou magneți pentru frigi’! Super cool, love them!

Colecția de farfurii Zagara de la Chicineta

O citesc periodic pe Oana, creatoarea acestor texte super mega cool, îmi pusesem de ceva vreme în cap că vreau farfurii de la ea, numai că dinero și taxe de curierat pentru București, așa că am profitat de ocazie când am prins-o la un târg prin primăvară, vezi stânga sus în header 😀 Acum a lansat o altă colecție care e preferata mea, care te trimite direct la mare. Love all of them!

too hot to handle chicineta

Mingi în școli, powered by Federația Română de Handbal și Henkel Beauty Care

Pentru că educația se face din pruncie, cele două organizații și-au propus să educe tinerele generații în direcția asta, donând cât mai multe mingi de handbal în școli. Putem sprijini campania în două feluri:

  • Înscriem o școală și scriem motivația sau anunțăm pe cineva de la o școală mai nepregătită de campanie
  • Cumpărăm produse Fa (cu excepţia săpunului solid), Schauma, essence Ultime, Gliss, și Taft, iar Henkel donează la FRH

Detalii pe site. Am văzut deja 8 școli din județul Galați, mă interesez să vedem situația și în altele.

Ne vedem la următoarele 3 campanii faine. Tschüss!

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.