Nu mai țin minte foarte multe detalii din clasa a IXa, schimbasem colegii cu totul și voiam să mă schimb și eu, să fac mai mult din ce-mi place. Știu că atunci am început să cunosc b-boys și îmi petreceam timpul mult prea liber căutând hobby-uri care să mă țină ocupată. Am dus o viață bună la clasa a noua E și le invidiam pe colegele de la a noua B, unde erau majoritatea băieților drăguți din generația mea.

Am dus o viața bună la acest liceu și nu mi-a lipsit nimic. Însă știu că aveam vecini în sat care nu-și permiteau mereu drumul zilnic până în oraș, manualele sau materialele auxiliare. De aceea admir fiecare inițiativă care sprijină educația, care ajută copiii să meargă la școală.

Cum ar fi programul de strângere de fonduri „Vreau în clasa a noua”, lansat de KFC și Pizza Hut în parteneriat cu World Vision. Anul trecut, cele 2 companii au asigurat burse lunare de 250 lei pentru 120 de copii, adunând peste 837 de elevi fără posibilități materiale în ultimii 9 ani.

În numele meu au fost donați 250 lei o dată cu postarea acestui articol. În numele acestei campanii, spun că Vreau în clasa a noua B! 

Mai putem contribui la campanie donând în oricare dintre restaurante, până la sfârșitul lunii 🙂

UPDATE: KFC și Pizza Hut România vor dona către World Vision suma de 117.000 euro în urma programului de strângere de fonduri ,,Vreau în clasa a noua’’.

sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.