La Vama Veche . Desi ai mei stiau ca am fost la Costinesti, deci sa nu se afle prea curand.

Am plecat foarte binedispusa de acasa. In gara ranjeam ca proasta la toata lumea (Vero, Irina, Misha, Petrina, Ioana, Raluca, Andrei, Nicu). In tren lumea se uita urat la mine ca radeam cu lacrimi degeaba la 3 noaptea, cand ei voiau sa doarma.

In Vama am ajuns la o vila relativ ok, caci se putea si mai rau, insa si muuult mai bine. Acolo am cunoscut 3 baieti brasoveni (Sebi, Ghighi, Mita). Foarte misto oamenii. Din pacate au plecat mai devreme.
Am fost si in Costinesti. La concert Iris. si cu baietii de mai sus. Concertul a fost exceptional extraordinar si minunat( 🙂 ). Am fost si in WH unde ne-am simtit bine. Aa, si am prins si rasaritul. Concluzia mea e ca, fara cele 2 locatii/evenimente/whatever, Costinesti sucks. no offense. Doar ca mi s-a parut prea plin de manelisti, cocalari, pitzipoane, gunoaie etc. Adica cam ceea ce nu este in Vama.

Revenind la statiunea noastra, tre sa zic ca o ador. Pentru rasaritul divin pe care l-am prins. Pentru oamenii politicosi de acolo. Pentru scoicile si cochiliile de melci. Pentru apa mult mai curata. Pantru plaja curata. Pentru barurile cu muzica buna. Si pentru tot ce s-a intamplat. Pentru motto-ul unui prieten de-al meu: ‘What happens in Vama, stays in Vama’.

Dupa 5 zile ne-am mutat intr-un camping cu cortul pentru 3 zile. Acolo am intalnit alti oameni misto. Unul dintre ei mi-a facut un dread (atat am vrut) si am vazut o vaduva-neagra.

Intre timp au ajuns si alti prieteni de-ai nostri, cu care am incercat sa ma simt la fel de bine. Pentru ca am principiile mele. Nu ma imbat sa uit de toate, nu fumez spice-uri si nu-mi plac fetele/femeile bete crita.

In mare, cam asta am facut eu in ultimile 2 saptamani. In mic, ‘what happens in vama, stays in vama’ :D.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.