Am zis de sute de ori că Bucureștiul mi-este drag pentru ca mă ține mereu ocupată. Săptămâna aceasta a cam exagerat însă.

*

În prima parte am fost prinsă in distribuirea locurilor de cămin. Mulți, mulți studenți, mulți părinți, multe nedumeriri. O plăcere.

*

Apoi am început un internship la Cambridge School. Voi preda engleză copiilor – o oră pe zi. Sper să mă descurc și să am răbdare cu ei, că sunt micuți săracii, iar învățătoarele sunt niște sperietoare.

*

M-am mutat în cămin. Stau în Grozăvești, poate am vecini printre cititori. Camera este mult mai mică decât mă așteptam și este groaznic de cald dimineața, până primim draperii. Am însă noroc cu colega, pot să-mi las lucrurile cu încredere în cameră.

*

De poimâine încep cursurile la facultate și sunt curioasă cum va fi. Sper să nu fie foarte solicitanți profesorii și să-mi pot continua internshipul fără probleme.

*

Luna aceasta Asls organizează 2 evenimente culturale (nopți albe): primul va fi vinerea viitoare (12) și va avea tema aborigenilor din America și cum a fost afectată cultura lor după Marile descoperiri geografice, iar cel de-al doilea va fi pe 26 octombrie și va avea o tematică rusească! Vă mai anunț pe parcurs până una alta.

*

Duc lipsă de net direct și stau pe un wifi care merge cu viteză de melc turbat.

Share Button

3 Comments

Grivie · October 1, 2012 at 7:14 pm

Felicitari pentru internship. Imi poti da detalii despre cum ai reusit, stiut, etc?
Mult succes anul acesta!

emin3m · October 1, 2012 at 11:36 pm

superb.

personal blog & photo gallery | Cum e să fii grozav · June 28, 2013 at 11:13 am

[…] sunt grozavă de grad D. Nu știi ce înseamnă asta și cum sa primești și tu un titlu de acest gen? Simplu, mută-te […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.