e super. A fost foarteee misto. Am venit de vineri cu Vero si am fost in fiecare seara la Tuborg Green Fest.

Vineri am apucat sa ii vedem pe Suie Paparude, care au fost foarte misto si faini. Apoi au fost Chicane. Nu chiar pe stilu’ meu.. si am plecat de acolo cu fetele (+Misha si Petrina) sa mancam. Aaa si inainte sa plecam, mi-am facut tatuaj din’ala pentru o saptamana..simbolul scorpionului pe incheietura..Ca cica trebuia sa vina cei de al L.A. Ink, da’ nu au mai putut ajunge… mda, bine.

Sambata i-am vazut pe Guano Apes . Tipa (Sandra Nasic) are o voce.. bestiala.. a cantat live si a sunat so fucking good!!!! I-am vazut si pe cei de la The Herbaliser. si i-am ascultat.. ceva jazz cu putin electro. suna fain.. insa nu prea era de seara rock:-??. Sambata m-am enervat ca, dupa ce am stat cam o ora la coada la luat jetoane si cumparat bere, trebuia sa mai astept pentru ca nu mai era bere. wtf?! incepea guano apes si eu stateam la coada. hell no! si sambata am incurcat metroul din cauza unui bou de la paza care mi-a zis ca tre sa trec pasajul. si cand am vrut sa il schimb nu mai circula niciunul..si bineinteles eram destul de departe de ‘caminul’ meu si a trebuit sa sun pe sor’mea.. sa ii stric si ei seara..in fine..

Duminica a ploua foaaaarte mult. I-am vazut pe cei de la Mandinga..cubanezii au incheiat spectacolul cu un dans la care ne-am topit la propriu toate..bine ca ne ploua.. si, bineinteles, am stat sa ii ascultam pe Vita de Vie.. foarte faini si ei.. eram ‘verze’ murate la un moment dat.. la basu’ si cu toba mare deja nimeni nu se mai gandea la ploaie. si s-a terminat. adica mai urma Stefan Banica and nuj’cine, da’ au plecat majoritatea. deci, S-a Terminat!

Au fost 3 seri bestiale, unde m-am simtit bine pentru ca eram departe de Little Village Tecuci. M-am ales cu 2 bratari verzi cu Tuborg si un tricou negru cu sigla de la greenfest.

Voi incarca si niste poze cand voi avea chef sa le descarc in calculator, deocamdata mi-e lene de tot si toate.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.