Nu-i așa că nu sunt singura care zice că intră 2 minute pe facebook să vadă ce mai e nou, iar jumătate de oră mai târziu, încă dă scroll? Mulțumesc, acum mă simt mult mai bine 😀

De unde nevoia asta de a intra constant pe facebook și a verifica ce se întâmplă? Am citit la un moment dat că e o nevoie de a nu pierde/rata ceva important. De exemplu, cum a fost cu cutremurul de ieri, pe care nu l-am simțit, însă am aflat de pe facebook despre el.

facebook.com/cosmote.romania

Sau, voi știați că primăvara înfloresc copacii? Serios, a apărut pe facebook, e pe bune.

Saaau, știați că pisicile sunt alintate și că se bagă în sufletul tău? Vezi că a sigur a postat un prieten de-al tău niște poze.

Știu că profilul tău e propriu și personal și că poți posta ce vrei tu acolo. Atunci să nu te superi că ți-am dat unfollow sau ți-am “ștampilat” postarea. Sunt convinsă că nu ai postat toate acele noutăți de dragul meu, așa că de ce nu le trimiți în privat? Sigur ai whatsapp, dacă mai ești și pe cosmote, trimiți gratis tuturor foștilor tăi selfie-uri în care le arăți ce bine îți merge acum. Din greșeală, bineînțeles.

Acum, la modul serios, e greu să-ți dai seama ce merită să fie distribuit pe tot Internetul (și nu mai băgați rahatuldetaur cum că aveți profil privat, e pe internet, e public) și ce trebuie să ții pentru tine și prietenii tăi. Been there, done that:

Gabriela Deleanu #oversharing

Mecanismul e simplu: chiar vrei să vadă toată lumea ce postezi tu, inclusiv mătuși, unchi și alte rubedenii? ajută pe cineva ce postezi tu acolo? e deja expirat subiectul? Atunci știi ce ai de făcut. Trimite pe privat.

Dacă postezi mai multe lucruri relevante, vei avea mai puține “unfollow-uri” (???) și poate chiar ceva “get notifications” și așa-ți crește și numărul de likeuri.

Ne vedem pe facebook! 🙂

Share Button

2 Comments

Olivian · April 4, 2014 at 1:02 pm

Prea complicat subiectul ca să încep de undeva. Chiar dacă sunt de acord cu tine, te-aș mai și contrazice puțin de dragul discuției…dar și pentru că nu stau chiar așa lucrurile…

    gabriela · April 4, 2014 at 1:25 pm

    dar chiar te rog, știi că-s curioasă din fire 😀

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.