Cine mai este și X-ulescu ăsta? Ar trebui să știu cine mai e și X? De ce ar trebui să-mi pese de X? Sau extensia: cum poate X să fie faimos cu fața aia? – a se înlocui X cu orice persoană semi-publică.

Nu ești buricul târgului, e vina majordomului care-ți dă știrile în fiecare dimineață și nu te înștiințează de existența pe lume a lui X. Ah, scuze nu ai majordom? Atunci fă un efort să cauți pe google să vezi cine este X. Poate doar ești ignorant/ă cu ce se întâmplă în restul bulei tale.

În plus, dacă judeci pe cineva doar după caracteristicile fizice, care nu sunt perfecte după standardele tale, ești penibil/ă.

Apoi, să ai impresia că dacă nu știi ce e-n trendingul românesc de youtube ești superior celorlalți. Poate ești pe drumul cel bun pentru părintele care critică orice conținut consumă copilul, că pe vremea mea era muzică de calitate. Bullshit.

Ceea ce mă duce la punctul 2.

E ok să nu știi pe toți X, Y sau Z din toate domeniile. Acceptă asta, nu blama că nu e suficient de important să ajungă la tine.

Also, e ok să nu-ți placă manelele, dar nu poți să spui de Florin Salam că nu are voce.

Dacă ceva nu-ți place, nu înseamnă că e slab/prost/rău, ci doar că nu e pe placul tău. Iar dacă îți încurcă viața așa de mult, scoate-i în față pe ăia buni.

În concluzie, nu mai judeca în numele tuturor. Nimeni nu este o autoritate așa de mare încât să pună etichete de bun / rău pe frunțile tuturor.

Relaxați-vă, treceți mai departe, permiteți-vă să nu aveți o părere despre ceva.

Sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.