Îmi compensez lipsa de interacțiune cu oamenii cu postările de Facebook. O decizie proastă, știu. Mai ales pentru că probabil o să fac migrene de la cât îmi dau ochii peste cap. De când suferă atâția oameni de misecuvenism în țara asta? Că știi tu mai bine cum merg lucrurile, că ești nedreptățit.

Impresia că tu meriți ce-i mai bun

Renunțați la fițe și figuri. Terminați cu pretențiile că curierul de la Glovo nu mi-a găsit salata în dungi zebră pe care am cerut-o și mi-a dat banii înapoi. Ieși din casă și du-te la mega de lângă tine. Atât s-a putut este o vorbă pe care o detest, dar care își are rostul în zilele astea. Faci ce poți cu resursele pe care le ai. Fii mulțumit că poți să dai comanda printr-o aplicație și că poți să nu te expui tu.

Nu fi iscoditor inutil

Îmi iau știrile din comunicatele și înregistrările oficiale, urmăresc pagina MAI, restul ocolesc. Dacă stați 5 minute și ascultați o declarație publică, puteți înțelege ce vrea să zică decretul. Nu mai citiți interpretări pe text, ce a vrut să zică autorul, oare ce se întâmplă dacă dau o fugă la mare în weekend. Da, e amuzant să ieși cu peștele la plimbare, știu că devine enervant să fii închis în casă. Dar nu-ți complica viața inutil, nu inventa minciuni penibile pentru cazurile în care te-ar opri poliția, să ai ce povesti apoi pe facebook. Astea nu-s vremuri de a fi clovn în stilul ăla. Mai bine te faci de râs cum te chinui să faci 10 abdomene.

Și NU TRIMITE mai departe pe whatsapp o nouă teorie a conspirației sau o formă ascunsă de tratament cu suc de lămâie. Toată planeta este pusă pe pauză și cu siguranță tratamentele erau comunicate mult mai public.

Mi se pare absurd ca poliția și armata să stea să păzească oameni cu covid-19 să stea în case. Urmează ca SRI să ne urmărească mesajele, să se asigure că stăm naibii pe canapea să facem fundul mare.

Fii un cetățean responsabil

Fă-ți treaba cum poți mai bine în condițiile date. Stai în casă cât de mult poți. Repară ușa de la dulap. Văruiește holul. Citește wikipedia sau uită-te la filme. Găsești suficiente lucruri de făcut acasă.

Sursă foto

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.