În sfârşit am făcut-o şi p-asta! Azi, de pe la 1 şi jumătate, am avut vernisajul expoziţiei de fotografie. 30 de fotografii ale liceenilor de la Spiru au fost admirate şi vor putea fi în continuare văzute în galeria Helios până la sfârşitul lunii.

Am avut emoţii când am fost anunţată că trebuie să spun şi eu 2-3 cuvinte. Mi-am pregătit speach-ul în minte, dar nu a fost compatibil cu răspunsul întrebării cu care trebuia să încep cele ‘2-3 cuvinte’.

Mi-a plăcut de voi. Vă multumesc celor care aţi ales  să trimiteţi fotografiile, vă mulţumesc vouă celor care aţi venit să vă susţineţi prietenii/colegii şi mai ales mulţumesc doamnei Cepraga şi domnului Precupanu (dacă îi ai pe cei doi alături de tine, poţi face ce visezi tu).

Şi pentru că acest eveniment nu este al meu, ci “al urmaşilor urmaşilor mei“, sper ca ei să se ţină de treabă şi să prezinte o expoziţie cu fotografii mai multe, mai bune.

Lecţia de viaţă învăţată astăzi: să nu mai fac acţiuni în numele altora, care nici măcar nu se catadicsesc să vină să vadă despre ce e vorba la acţiunea care le aduce prestigiu în plus.

Fotografii găsiţi pe facebook.

Share Button

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.